Sushirestaurant København

Sushirestaurant nær København 

Nyu Sakura er en sushirestaurant i København, hvor vi arbejder hårdt for at levere sushi af høj kvalitet og i mange varianter. Vi går op i kvaliteten af vores mad, men vi bestræber os også på løbende at udvikle vores kompetencer. På den måde får du altid serveret det bedste og mest velsmagende resultat, når du besøger os. Fra vores sushirestaurant nær København, nærmere betegnet Frederiksberg, leverer vi hver dag gode oplevelser til det sushiglade folk. Det gør vi til både spisende gæster i restauranten og til dem, der vil have noget lækker takeaway med på farten.

I restauranten er der flere muligheder for at nyde sushi. Du kan frit vælge dine yndlingsretter på vores menukort, men du kan også bestille running sushi, hvis du virkelig er sulten. På den måde får du alt det sushi, du kan spise, og så er du sikret noget efter din smag. Endda til en pris, hvor alle kan være med!

Sushi på Nørreport, Vesterport og i resten af København

Vil du fejre en særlig begivenhed med dine nærmeste, eller vil du blot forsøde hverdagen en smule med noget god mad? Så står vi klar til at servere dig i vores sushirestaurant nær København. Med andre ord leverer vi frisk sushi til en hver anledning, og vi har åbent alle ugens dage. Vi mener nemlig ikke, at sushi skal være forbeholdt særlige anledninger, og det er også noget, der afspejler sig i vores priser. 

Du finder vores restaurant centralt på Frederiksberg, og der er nem adgang med offentlig transport. Du kan derfor nyde vores sushi, uanset hvor i København du kommer fra. 

Besøg Nyu Sakura på Frederiksberg

Er du blevet fristet og har lyst til sushi? Så besøg os gerne. Du finder vores sushirestaurant i København, nærmere betegnet Frederiksberg tæt ved Forum. Har du tænkt dig at medbringe et større selskab, eller vil du være sikker på et bord, så book bord i restauranten.