Running Sushi København

Running sushi tæt på København

Befinder du dig i København, og har du lyst til alt det sushi, du kan spise? Så kan du besøge sushirestauranten Nyu Sakura på Frederiksberg. I vores restaurant serverer vi billig running sushi, hvor du kan spise dig mæt til en fast pris. Kvaliteten af vores sushi er altid i top. Vi er tæt på Forum og offentlig transport, så du kan let komme fra og til. 

Derfor er der ingen undskyldning for ikke at kunne spise frisk sushi, uanset om du bor i København og omegn eller blot er på besøg i området. Vores restaurant på H.C. Ørstedsvej tilbyder foruden den lækre mad nogle rolige og hyggelige omgivelser. 

Med vores running sushi serverer vi vores mad på et rullebånd i to etager. Den ene etage er fyldt med frisk sushi, mens den anden fyldt med andre japanske retter. Du vil opleve, at der er noget for enhver smag, når du prøver vores running sushi. Derfor garanterer vi dig for, at ingen vil gå sultne herfra.  Running sushi er derfor også en oplagt løsning til de helt mindste eller til dig, der ikke har prøvet sushi før. 

Sushi lavet med kvalitet 

Er du sulten efter sushi, kan du derfor kigge forbi din lokale sushirestaurant, Nyu Sakura. Vores kokke lægger en ære i at levere smagfuld sushi, uanset hvilken slags sushi du bedst kan lide. Vi bruger kvalitetsråvarer, som i sidste ende er det, der giver sushien den bedste smag. Det gør os til det oplagte sted at nyde running sushi.

Vi har et bredt udvalg, og du kan se nærmere på vores menukort. Her kan du i samme ombæring se vores udvalg af japanske øl og vores øvrige drikkevarer. Hvis du har en kæmpe appetit for sushi, så book bord hos Nyu Sakura, hvor vi står klar til at servere dig.