Sushi Take away

Sushi Take away

Hvis du gerne vil have nyde sushi i de rolige omgivelser af dit eget hjem, så kan du bestille sushi som take away hos Nyu Sakura. Det er den perfekte løsning, hvis du bor i eller omkring Frederiksberg og gerne vil bringe den dejlige smag af sushi hjem. Du skal blot bestille, og så sørger vi for, at maden er klar, når du kommer for at afhente den. Sushi som take away er det oplagte valg, hvis du gerne vil have nem, sund og velsmagende mad, uden du selv behøver at foretage dig noget. 

Frisk take away til en god pris

Hos Nyu Sakura er friskhed og høj kvalitet nøgleord for vores madlavning, og vi laver et bredt udvalg af sushivarianter, så der er noget til enhver smag. Du er derfor altid garanteret en gennemført oplevelse, når du bestiller sushi som take away. Når du bestiller, sørger vi for at maden laves friskt, når du kommer og henter den i restauranten. Vi bruger friske råvarer, da vi mener, at det giver den bedste sushi. Vores professionelle og engagerede kokke lægger vægt på hele tiden at udvikle kompetencerne, så vores mad altid er af højeste kvalitet. 

 Restauranten har en central beliggenhed på Frederiksberg, hvilket gør den let at komme til og fra, uanset om du kommer i bil, på gåben eller med offentlig transport. Vi bestræber os på at lave frisk og velsmagende sushi til en billig pris, og vores take away er ingen undtagelse. 

Vi har et udvalg af take away-menuer, som du kan vælge fra, når du bestiller din sushi. Menuerne er af forskellige størrelser, så alle kan få dækket deres sushibehov. Der er både menuer, som er passende til familie og andre forsamlingen. Du kan selvfølgelig også bestille en mindre menu, hvis du blot vil have dækket din egen sushisult. Alle menuerne indeholder flere forskellige typer sushi og andre japanske retter, så du får smag for lidt af hvert af de, vi kan tilbyde. 

Sushirestaurant på Frederiksberg

Take away menuer

1. Nyu Sakura Menu A

kun 128 kr.
16 stk. sushi i alt samt mini forårsruller

6 stk. Mini forårrulle
8 stk Rainbow
4 stk california
4 stk spicy tun

2. Nyu Sakura Menu B

kun 248 kr
32 stk i alt samt Ebi Tempura

4 stk. Ebi tempura
8 stk. Tempura
8 stk. California m. Tobiko
8 stk. Drage
8 stk. Wall Street

3. Nyu Sakura Menu C

kun 348 kr.  44 stk. + 4 stk mini forårsruller + 4 stk ebi tempura

4 stk. Mini forårrulle
4 stk. Ebi tempura
2 stk. Laks nigiri
2 stk. Tun nigiri
2 stk. Reje nigiri
2 stk. Flamberet laks nigiri

4 stk. California fotomaki
8 stk. Drage
8 stk. Wall street
8 stk. Tempura
8 stk. Super california m. Tobiko