Sushi til en billig pris

Få billig og frisk sushi hos Nyu Sakura

Sushi ad libitum til en lav pris 

Det behøver ikke at koste det hvide ud af øjnene at spise frisk og smagfuld sushi. Pris og kvalitet hænger ofte sammen, men hos Nyu Sakura gør vi en dyd ud af at servere lækker kvalitetssushi til en pris, de fleste kan overkomme. Hvis du bestiller running sushi, kan du få alt den sushi og andre japanske retter, som du kan spise til en fast lav pris på 168 kr. pr. person. Du skal blot finde en plads, og så kan du frit vælge din foretrukne sushi fra vores rullebånd.

Hos Nyu Sakura serverer vi sushi til en pris, der gør maden tilgængelig for alle. Du skal derfor ikke hive det store checkhæfte frem, når du besøger os. Og det ændrer ikke på, at kvaliteten af vores mad og råvarer stadig er i top. Vores sushikokke arbejdet målrettet og dedikeret på at levere et forrygende resultat hver eneste gang. Kom derfor og besøg os i restauranten, næste gang du slår vejen forbi Frederiksberg. 

Billig takeaway sushi 

De fordelagtige priser gælder ikke kun, hvis du bestiller running sushi. Hvis du gerne vil nyde sushi derhjemme eller i valgfrie omgivelser, så har vi tre lækre takeawaymenuer. På den måde kan du byde venner og familie på en frisk og lækker omgang sushi til en god pris. Vores varierede menuer indeholder bl.a. nigiri, californiaruller, maki og andet, så der er ingen, der går sultne fra borde. 

Med de gode priser behøver sushi ikke være forbeholdt særlige anledninger. Du kan i stedet forkæle dig selv og dine venner og familie lidt oftere. Også hvis tiden ikke er der til madlavning. 

Ønsker du at bestille takeaway, kan du trykke på den røde knap øverst til højre på siden. Ellers kan du kontakte os på mail eller telefon.