Japansk restaurant

Japansk restaurant på Frederiksberg

Nyu Sakura er en japansk restaurant, hvor vores fornemmeste opgave at efterlade dig med et indtryk af, at du har fået en smag af, hvad det japanske køkken har at tilbyde. Vi serverer en masse varianter af sushi – både de klassiske og mere moderne. Det er dog ikke alt, vi har på vores menukort. Vi har flere varme japanske retter og japanske forretter, som du kan vælge mellem. Du kan f.eks. vælge edamamebønner, forårsruller, wokretter, nudelretter og risretter. Der er derfor altid mulighed for at prøve noget nyt, når du besøger Nyu Sakura. 

Besøg restauranten på Frederiksberg

Der er masser af gode grunde til at besøge vores japanske restaurant på Frederiksberg. Vil tilbyder nemlig: 

   • Et stort udvalg af sushi og andre japanske retter
   • Billige priser
   • Indbydende atmosfære og god betjening
   • Mad og ingredienser af høj kvalitet
 

Vi tilbereder vores mad med ingredienser og råvarer af højeste kvalitet – det sikrer det bedste resultat. I vores japanske restaurant byder vi tilmed på en behagelig atmosfære, som vi mener er et vigtigt fundament for en god spiseoplevelse. 

Medbring gerne din familie og venner. I kan hver især hvilke, om I vil bestille valgfrie retter fra menuen, eller om I vil spise running sushi, hvor I kan få alt den japanske mad, I kan spise til en fast og overkommelig pris. På dén måde kommer I bedst rundt i vores mange sushivarianter og andre japanske specialiteter.

Lyder det som noget for dig? Tøv ikke med at booke bord eller at kontakte os.