Vores sushi

Stort udvalg af sushi

Vores varianter af sushi

Hos Nyu Sakura serverer vi en masse forskellige typer sushi, når du besøger vores japanske restaurant på Frederiksberg. Der findes mange typer med forskellige ingredienser, og som er af forskellige størrelser. På denne side kan du blive klogere på de forskellige typer af sushi, vi udbyder i restauranten. 

På menukortet har vi sashimi, f.eks. af tun og laks, som er tynde skiver af rå fisk. Vores sashimi serveres med forskellige slags tilbehør. Vi serverer også nigiri, som sandsynligvis er den mest autentiske og ikoniske variant af sushi, og som er enormt simpel. Den består nemlig udelukkende af fisk og ris. Nigiri er nemlig en oval riskugle toppet med en tynd skive rå fisk, hvor fisken især er i fokus. 

Maki er en anden ikonisk sushitype, som består af ris rullet i sprød sang, også kaldet nori, og med fyld. De kan fås i forskellige størrelser, hvor vi både har medium ruller, som har tre til fire ingredienser, mens vores store maki har flere ingredienser. Vi har tilmed special maki sushi, som er varianter med nogle mere unikke ingredienser. California rolls er en anden type maki, som vi også serverer hos Nyu Sakura. Det er en såkaldt ‘inside-out roll’, hvor rullene er rullet uden på tangen og fyldet. Denne slags sushi kaldes også uramaki.  

Bestil hos Nyu Sakura

Du kan derfor prøve både sashimi, nigiri og forskellige varianter af maki, når du bestiller running sushi eller takeaway fra Nyu Sakura. Vi laver sushi til en retfærdig pris, men hvor råvarerne altid er friske og af højeste kvalitet. Vi går nemlig ikke på kompromis med kvaliteten af vores produkt, og vi forsøger altid at dygtiggøre os yderligere. Vi har flere menuer på vores menukort, hvor du kan prøve lidt af hvert fra vores store sortiment af sushi.