Sushirestaurant på Frederiksberg

Sushirestaurant centralt på Frederiksberg

Bredt udvalg af smagfuld sushi

Hos Nyu Sakura har vi et bredt udvalg af lækker og frisk sushi i vores sushirestaurant på Frederiksberg. Vi arbejder målrettet efter at have noget efter netop din smag. Vi arbejder hårdt for at respektere og mestre den japanske madtradition, men vi lader os omvendt heller ikke begrænse af den.  Vi tilbyder både autentiske og specielle varianter af sushi. Vi fokuserer hele tiden på at udvikle vores kompetencer og madlavning yderligere, og dét kan ses på vores sortiment. Hos Nyu Sakura lægger vi vægt på, at du får en dejlig oplevelse og kvalitetsmad til en overkommelig pris, så alle har mulighed for at nyde vores mad og hyggelige atmosfære i restauranten.  

Vi har åbent alle ugens dage, hvor vores imødekommende personale står klar til at tage imod dig og servere vores dejlige mad med et smil på læben. Du har flere muligheder for at nyde vores sushi. På vores menukort er der en masse muligheder, du kan vælge imellem. Ved frit at vælge fra kortet kan du skræddersy menuen efter dit behov. Med running sushi kan du få alt det sushi, du kan spise – endda til en fornuftig pris! Vi garanterer, at der er noget sushi efter din smag på båndet.

Lækker mad til enhver anledning 

Vi står klar til at servere dig, din familie og venner delikat sushi uanset anledning. Er der noget, der skal fejres, eller har du bare lyst til at forkæle dig selv med sushi, så står vores sushikokke og øvrige personale klar. Vi giver dig en fremragende oplevelse i skønne rammer. Hvis du kan mærke, at sulten begynder at melde sig, så vil vi anbefale, at du booker bord hurtigt. Du kan også benytte dig af vores takeaway.