Running Sushi Frederiksberg

Running Sushi hos Nyu Sakura

Har du en stor appetit, og elsker du sushi, så er running sushi helt sikkert en mulighed for dig. I vores japanske restaurant har vi en stor buffet med den bedste running sushi på Frederiksberg. Du skal blot sætte dig ind i vores hyggelige restaurant og vente på, at din yndlingssushi kommer på rullebåndet. Du kan blive ved med at spise så meget sushi, du har lyst til, indtil sulten er stillet. 

Vi har et bredt udvalg af sushi, og der garanteret noget for dig, hvad enten du har lyst til vores autentiske nigiri- og makiruller eller foretrækker mere unikke varianter af sushi. Der er flere gode grunde til at kigge forbi Nyu Sakura og få running sushi på Frederiksberg:

      • Det er nemt, billigt og hurtigt
      • Du får kvalitetssushi med en god smag
      • Du får alt den sushi, du kan spise til en fast pris.

Running sushi på Frederiksberg

Du kan få vores running sushi på Frederiksberg, nærmere bestemt på H.C. Ørstedsvej tæt på Forum. Vi befinder os blot fem minutter fra metrostrationen, så der er let adgang, uanset hvor du kommer fra. God running sushi er derfor aldrig langt væk. Alle vores sushistykker er håndlavet med fokus på kvalitet, så alle, der besøger vores restaurant, går hjem med en god oplevelse. Det gælder også børn og kræsne spisere. Vores running sushi er særdeles velegnet, fordi der er så bredt et udvalg, at der med garanti er noget, alle kan lide. Du kan altid tage et kig på vores menukort, hvis du gerne vil se vores udvalg af sushi og autentiske japanske retter. På menuen kan du også se vores udvalg af forfriskende japanske øl.

 

Vil du gerne have stillet sushisulten? Tøv ikke med at kontakte os eller booke bord! Vi glæder os til at se dig.