Running Sushi på Frederiksberg

Stort udvalg på vores menukort!

Kæmpestor sushibuffet

Har du en stor appetit, og elsker du sushi, så er running sushi helt sikkert en mulighed for dig. I Vores japanske restaurant på Frederiksberg har vi en stor buffet med running sushi. Der er helt sikkert noget for dig, hvad enten du har lyst til vores autentiske nigiri- og makiruller eller foretrækker mere unikke varianter af sushi.

Sushibuffeten kan du finde på H.C. Ørstedsvej på Frederiksberg tæt på Forum. Metrostationen er blot fem minutter fra restauranten. Lækre japanske delikatesser og en stor sushibuffet med bredt udvalg er derfor aldrig langt væk. Al vores sushi er lavet med fokus på kvalitet og med respekt for den japanske madtradition. Vi sætter en ære i, at børn som voksne kan tage hjem med en god oplevelse, når de har spist hos os.

Vi sætter en ære i at have et bredt udvalg med noget for enhver smag i vores running sushi. Du kan altid tage et kig på vores menukort, hvis du gerne vil se vores udvalg af sushi og autentiske japanske retter. På menuen kan du også se vores udvalg af forfriskende japanske øl.

Vil du gerne have stillet sushisulten? Tøv ikke med at kontakte os eller booke bord! Vi glæder os til at se dig.